Дома / Факти / Факт #6

Факт #6

Повеќе од 40.000 паразити и 250 видови бактерии се пренесуваат за време на еден француски бакнеж.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …