Дома / Факти / Факт #5

Факт #5

Во текот на еден ден, човекот прави просечно 18.000 чекори.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …