Дома / Факти / Факт #7

Факт #7

Водењето љубов може да го одзатне носот.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …