Дома / Факти / Факт #136

Факт #136

Едно од десет деца во Европа, се зачнати на кревет од Икеа.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …