Дома / Факти / Факт #135

Факт #135

Најголемата лубеница некогаш израсната била тешка 119kg.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …