Дома / Факти / Факт #137

Факт #137

Антартика е единствен континент во светот каде нема рептили и змии.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …