Дома / Вицови / Плавуши / Силикони

Силикони

Некој човек и се обратил на продавачката во продавница за риболовна опрема:
– Се извинувам дали силиконските мамки се добри?
– Молам! На мене сè е природно!

Обиди се со

Улица

– Со што се занимаваш? – прашува плавушата. – Јас сум уличен продавач. – Ау, ...