Оглас

Некоја плавуша оставила оглас на сајт за запознавање:
– Висока – кога сум на потпетици!
– Добра – ако не ме налутиш!
– Умна – ако не поставуваш глупи прашања…
Некој дечко додал коментар на ова:
– Убава – ако не запалиш светло!

Обиди се со

Побелено

Средновечен маж и се пушта на плавуша во дискотека, плавушата му одговара: – Бегај бе, ...