Дома / Вицови / Разно / Венчаница

Венчаница

На вeнчавка, свекрвата и дофрла на невестата:
– Ќерко, венчаницата не ти е баш убава…
А невестата на тоа:
– Не се секирај, следниот пат ќе биде поубава!

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …