Дома / Вицови / Навреди / Заглавување

Заглавување

Мајка ти е толку дебела, што кога ќе скокне во воздух се заглавува.

Обиди се со

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!