Дома / Вицови / Личности / Слабеење

Слабеење

Трпе му помага на Цветко да ослабе:
– Сакаш да ти покажам еден трик за слабеење?
– Сакам!
– Замижи. Ајде, отвори ги сега очите.
– А бе кај ми е хамбургерот?!
– Е кај ти е де…

Обиди се со

Алкохоличар

– 3драво, Јас сум Tpпe. Пијам 30 години. Дојдов, зошто ми кажаа, дека ги решавате ...