Лудница

Трпе му се јавува на Цветко:
– Кај си Цетко?
– Во лудница.
– Абе тоа е јасно, ама каде поточно – дома или на работа?!

Обиди се со

Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша: – Ќе се противите ли ако сакам да имам секс ...