Деца

Цветко го прашува Трпе:
– Трпе колку деца имаш?
– Два сина и третиот е на пат.
– Од кај си сигурен дека и третиот е син?
– Па како да не бидам, кога вчера тргна на пат до Германија…

Обиди се со

Облог

Богат француски производител на вино дошол во некое кафанче во Кавадарци и ставил 5.000 евра ...