Дома / Видео / Сите секојдневни проблеми во едно видео

Сите секојдневни проблеми во едно видео

Ако некогаш постои компилација од пеколот на YouTube, тогаш ова е сигурно многу блиску до неа.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …