Дома / Видео / Новинар на годината

Новинар на годината

Мислевме дека сам окај нас медиумите се ужас, ама очигледно и на Америте не им оди најдобро. Го барале починатиот ама не успеале да го добијат…

Обиди се со

Нај Австралјанец на декадата

Видео од пет типични Австралјанци, истово можеме да го правиме и со Македонец на декадата, …