Дома / Видео / Неуспешни во теретана

Неуспешни во теретана

Ако некогаш би текнало “да се вратите во форма” иако никогаш не сте биле… погледнете го видеото за да си ја олесните одлуката.

Обиди се со

Еден ден!

Денот на жената преку една реклама на Најк