Љубов

Разговараат Цвета и Трпана:
– Трпано, ти за „прв“ пат тоа го направи од љубов или за пари?
– Од љубов секако, 10 евра пари ли се?

Обиди се со

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена? – Уште …