Дома / Видео / Музика од болка

Музика од болка

Кратко видео од двајца Јапонци кои се обидуваат да дознаат која мелодија е болката..

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …