Дома / Видео / Матрица за фаќање девојки

Матрица за фаќање девојки

Едукативно видео од 7 минути кое ќе ви ја открие тајната за фаќање девојки…

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …