Дома / Видео / Кога си рапер маскиран во Убер возач

Кога си рапер маскиран во Убер возач

Три збора: Белец, рап и изненадување

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …