Дата

Трпана влегува во секс-шоп:
– Извинете, кога е произведен вибраторов?
– На 15 јануари.
– Аууу јарец, не сакам!

Обиди се со

Храброст

ХРАБАР Кога ќе дојдеш дома сред ноќ мртов пијан, жена ти е во кревет, но …