Дома / Видео / Инстаграм модел

Инстаграм модел

Ако сте се рпашувале како изгледаат “инстаграм модели” додека позираат за вистинската слика.

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …