Дома / Видео / Големото бегство

Големото бегство

Видео од старата ‘двајца се караат – швалерот низ прозор’…

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …