Дома / Видео / Баркод музика

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете некој знаел…

Обиди се со

Кога ќе ти кажат играј како белец

Бел Французин игра во цлеосно Афрички стил и не е да те изеде туѓ срам.