Мисија

Жената има две мисии во животот:
– Првата е да смири маж додека е нервозен
– Втората е да изнервира маж кој е смирен

Обиди се со

Храброст

ХРАБАР Кога ќе дојдеш дома сред ноќ мртов пијан, жена ти е во кревет, но …