Дома / Видео / Алфа мажјак

Алфа мажјак

Кратка видео лекција зошто не е секогаш паметно да изигруваш херој…

Обиди се со

Најбрзото чукање со една рака

Можеби се кофи, можеби е на улица, ама подвигот никако нема да се намали поради …