Дома / Вицови / Џентелмен

Џентелмен

Трпана разговара со пријателка:
– Нема веќе вистински мажи, вистински џентлмени!
– Е како нема? Мојот дечко ми го држи чадор кога врне дожд додека јас менувам гумата на колата!

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …