Скршеница

Млад човек со преврзана рака доаѓа во поликлиника.
– Докторе, изгледа ја скршив раката.
– Како се случи?
– Сакав да избегнам дете…
– И колата ви излета некаде настрана од патот?!
– Не… паднав од креветот.

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …