Дома / Видео / Бојко ја пее “Три в едно”

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин да го направи ова ремек дело.

Обиди се со

Најбрзото чукање со една рака

Можеби се кофи, можеби е на улица, ама подвигот никако нема да се намали поради …