Дома / Вицови / Животни / Стоногалка

Стоногалка

Машката стоногалка брои:
– 97, 98, 99, 100, 101… Драга, си родила син!

Обиди се со

Јајце

Лета врапче, се мачи, потејќи се, носи антилопа. Две други врапчиња седат на гранка и …