Дома / Вицови / Животни (страна 11)

Животни

Нервоза

Зошто кога сакаат да се сексаат стоногалки, машката умира предвреме од нервоза!– Не може да ги пронајде двете вистински нозе.

Повеќе...

Цртки

Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.– Зајко, зошто курето ти е со цртки.– Е, па за секоја девојка ставам по една цртка. А, зошто ти немаш цртки?– Мене, зајко, ме памтат!

Повеќе...

Што си ти?

Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува:– Што си ти?– Јас сум волчјак. Мајка ми е кучка, татко ми е волк.Продолжува понатаму зајакот и сретнува мазга. Ја прашува:– Што си пак ти?– Јас сум мазга. Мајка ми е магарица, а татко ми коњ.Оди зајакот понатаму, …

Повеќе...

Не е лошо

Гледаат зајак и зајачица магионичар во циркус како вади зајчиња од шапката. Прво едно, па друго, па трето….. Се врти зајакот кон зајачицата и вика:– Не е лошо, ама мене повеќе ми се свиѓа како ние тоа го правиме.

Повеќе...

Мешање

Магарето и мечокот се договориле да се дупат. И прво мечокот го дупел магарето. Го дупел, го дупел и при крај му вика,ај магарче помешај малце да свршам. И магарево помешало малце и мечокот свршил. Се смениле и почнало магарево да го дупи мечокот. Го дупи го дупи и при …

Повеќе...

Орање

Седи мува на рог на вол. Доаѓа друга мува и ја прашува:– Што правиш?– Ќути ма, не сметај, не гледаш ли дека ораме!

Повеќе...

Сопнување

Петел збркал некоја кокошка. Таа успат си размислува:– Ако застанам ќе мисли дека сум курва, ако избегам нема да ме ебе. Епа ај ќе се сопнам!

Повеќе...

Мачки

Три мачки си прават муабет:Првата: Јас ќе имам сијамски мачиња!Втората: Јас ќе имам персиски мачиња!Трета: Јас незнам какви мачиња ќе имам, главата ми беше во конзерва!

Повеќе...