Дома / Вицови / Животни / Кучинја

Кучинја

Се шетале 2 кучиња низ пустина и едното му викат на другото:
Ако не наидеме на дрво ќе се измочам!

 

Обиди се со

Јајце

Лета врапче, се мачи, потејќи се, носи антилопа. Две други врапчиња седат на гранка и …