Зборови

Трпе доаѓа камен пијан дома.
Трпана, изнервирана лута:
– Значи немам зборови!
Трпе:
– Фала богу…

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …