Дома / Вицови / Пиво

Пиво

– Какво пиво сакате?
– Лашко.
– Т’мно?
– А светло имате ли?
– Имамо.
– Па пуштите га, да Ви ебу цицие, у т’мнину седимо од прееска!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …