Дома / Видео / Карантински Дует

Карантински Дует

Мало потсетување дека во карантинот сите бевме приморани да импровизираме и да си најдеме најдобар другар во миленичето.

Обиди се со

video

Женска просторна ориентација

Да не беше видео, тешко дека некој ќе поверуваше на целава ситуација. Ама некои вицови …