Дома / Вицови / Страшен пајак

Страшен пајак

Си биле Брус Ли, Чак Норис и Драган Вучиќ се натпреваруваат кој ќе го избрка огромниот и страшен пајак од пештерата.
Влегува Брус Ли, се слушаат гласни звуци, извици и Брус Ли излегува без рака, велејќи:
– Ебате пајакот!
Влегува Чак Норис, се слуша викање и Чак Норис се извлекува без нога, велејќи:
– Ебате пајакот!
Влегува Драган, се слушаат гласни звуци, се тресе земјата и пајакот излегува од пештерата и вика:
– Ебате сељакот ебате!

Обиди се со

Заем

Трпе му вели на Цветко: – Цветко, дај ми 100 евра на заем, многу ми …