Дома / Вицови / Си биле… (страна 3)

Си биле…

Поза

Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза. Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата… Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат. Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да …

Повеќе...

Пазар

Еднаш снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот снаата здогледала некои убави домати и и рекла на свекрвата: – Свекрво види види колку убави домати да ги касниш в уста да ти останат. Си го продолжиле патот и свекрвата здогледала некои убави гробишта и и …

Повеќе...

Библиски голф

Си биле Мојсеј, Исус и постар мистериозен човек и играле голф. – Прв е Мојсеј. Ја мава топката топката лета накај езерце, Мојсеј бргу се стрчува накај езерото, го дели на пола, и топката безбедно се тркала по дното на езерото и застанува. Мојсеј со уште еден удар ја втерува …

Повеќе...

Секс поза

Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза.Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата… Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат. Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам …

Повеќе...

Вазелин

Си биле двајца американци и еден албанец и идат по нива и ги среќаваат црнци и ги заробиле и едниот црнец му вика на американецот:– Намачкај го шупакот со вазелин за да не те боли.И американецот го намачкал. Другиот црнец му вика на другиот американец:– Намачкај го шупакот за да …

Повеќе...

Светло

Си биле маж и жена живееле во колиба каде што немало ни електрична енергија. Жената почнала да се пораѓа среде ноќ, а мажот стрчал кај комшивката и и вика: – Брзо жена ми се пораѓа. Комшивката му вика:– Земи барем една светилка да гледам што правам. Зема мажот светилка и …

Повеќе...

Предмет

Си биле Американец, Македонец и Французин. Се возиле во едeн брод и кога стигнале на сред океан испаднал ѓаволот и им рекол:– Ајде сега сите да фрлите по еден предмет во океанот и после 10 минути јас ќе се фрлам во океанот да го барам, ако ја најдам ве јадам.Прв …

Повеќе...

Марш

Си биле Македонец и Грк и требало да кажат некоја песна и Гркот кажува некоја, а Македонецот цело време зборува за ‘Маршот на Дрина‘. На Грков му здосадило со тоа Марш на Дрина и му вика на Македонецот – Абе кај вас има некој друг Марш освен на Дрина? – …

Повеќе...

Поп и Оџа

Изградил попот црква, а неговиот прв комшија оџа – изградил џамија. Попот подигнал камбанарија, оџата изградил минаре. Попот купил БМВ, и оџата купил БМВ. Еден ден зел попот вода и тргнал да го мие автомобилот. Додека миел, го гледа оџата како со моторна пила го сече ауспухот на БМВ-то. – …

Повеќе...

Пекол

Математичар, Физолоф и Мујо починале и се пред портата на рајот и тогаш пред нив се појави Луцифер, ѓаволот и рече:– Рајот е полн и сите ке ми зададете по една работа и по едно прашање, по ваш избор. Прв математичарот рече: – Дај ми книга од сите броеви. И …

Повеќе...

Место

Јапонец и Босанец разговараат за своите животни приоритети. Јапонецот вика:– Мене на прво место ми е Јапонија, на второ семејството а на трето место традицијата.Босанецот враќа:– Кај мене е малку поинаку. На прво место ми е семејството, на второ традицијата а Јапонија ми е тек на трето.

Повеќе...

Пороци

Хомосексуалец, пушач и алкохоличар решиле да се откажат од своите пороци. Тројцата другари отишле кај еден вештерка и таа им кажала дека ако пак се вратат на своите пороци ќе умрат. По 1 месец алкохоличарот не можел да издржи и пробал алкохол, и веднаш умрел. Месец потоа хомосексуалецот и пушачот …

Повеќе...

Дебили

Си биле Македонец, Турчин и Грк и се натпреварувале кој е поголем дебил и кажувале по некоја глупост. Гркот рекол: – Јас кога бев во Дубаи седев покрај една фонтана на клупа, фонтаната во тој миг не работеше, а мене по некое време ми се примоча и се помочав в …

Повеќе...

Жмурка

Аристотел, Паскал и Њутн играле криенка. Прв кој мижел бил Аристотел. Додека броел, Паскал се скрил, а Њутн на земјата нацртал квадрат од 1х1 метар и застанал на него. Аристотел завршил со броењето, се свртел и го видел Њутн:– Пу Њутн!А Њутн одговара:– Изгоре лончето, претече млекото, …Њутн на квадрат …

Повеќе...