Дома / Вицови / Си биле… (страна 8)

Си биле…

Американец, Русин и Македонец

Си биле Американец, Русин и Македонец и ги пратиле на месечината. По неколку дена им се јавуваат овие од земјава и им викаат: – Абе што ви треба да ви пратиме по ракета? Прв американецот: – Абе ја сакам една ракета со виски, Втор русинот:– Јас сакам една ракета со …

Повеќе...

Најголеми женкари

-Знаеш ли кои биле тројцата најголеми женкари во историјата?-Па Дон Жуан, Казанова. . .-Не,првиот е Наполеон, бидејќи 3 години живеел на Света Елена. Вториот Леонардо да Винчи бидејќи повеќе од 3 години работел на Мона Лиза. А третиот е Ото фон Бизмак после кого цела Европа останала трудна.

Повеќе...

Орален секс

Си биле Србин и Хрват. Србинот го прашал Хрватот: – Znas li kako kod nas zovu Oralni Sex?А овој му одговорилl: – Не, како? И Србинот му одговорил:– Zini da ti kazem.

Повеќе...

Падобрани

Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два падобрана. Словенецот вика:– Слушајте луѓе, ние сме мала држава, плус најпаметни, јас мислам заслужувам еден падобран.– У право си – вика Србинот, грабнува еден падобран, му го …

Повеќе...

Окле си?

Се возат во воз прилепчанец и Босанец. Му здосадило на Босанецот и му вели на прилепчанецот.Окле си?И прилепчанецов не одговара.По некое време Босанецов пак:Окле си?Другиов не одговара. И така неколку пати и Босанецов пак:Окле си?И на прилепчанецот му пукнал филмот. Ако сум јас окле, ти ушле си!

Повеќе...

Натпревар

Си биле Русин, Американец и Македонец и се натпреварувале чив национален алкохолен пијалок е најсилен. Пие Американецот 10 чаши виски, му поставуваат еден стол и го прашуваат колку стола гледа. Гледеа овој се приклатува и вика дека му се гледаат 3. Пие сега Русинов 10 вотки. И за истиот стол …

Повеќе...

Србин и Хрват

Си биле србин и хрват и многу се пцуеле у мајка ,но еден ден решиле да се пцујат у цвеќиња и србинот му вели: да ти јебем трендафила а хрватот му вели: да ти јебем нано и мајчину душицу

Повеќе...

Кој го плесна гркот?

Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел – па така секој размислува во себе: Бабата си мисли:– Сигурно Гркот ја фатил …

Повеќе...

Буда, Алах или Исус?

Си биле будист, муслиман и хрисијанин разговарале кој бог е посилен се договориле да скокаат од авион и кој ке преживее: – скока прв будистот и цело време вика буда буда буда буда…..и некако останува жив, – скока втор муслиманот и цело време вика алах алах алах…. и на крај …

Повеќе...

Разговор

Разговараат Американец,Англичанец и Македонец на што најмногу им се палат жените  Американецот вели јас кога ја бакнувам мојата најмногу се пали, Англичанецот вели јас кога и ги лижам цицките мојата најмногу се пали Македонецот вели јас кога ќе си го избришам од пердето мојата најмногу се пали!

Повеќе...

Шампионат

Шампионат во дркање. Учествуваат Французин, Италијанец и Македонец. Прв Французинот. Дрка, дрка, дрка и по едно саат време вика: – БОКАЛ! Му носат бокал, овој го полни до врв. Италијанецот. Дрка, дрка, дрка и по едно 7- 8 саати вика: – КОРИТО! Му носат корито, Италијанецот го полни до врв. …

Повеќе...

Задници

Си биле тројца мажи, и зборувале за тоа чија жена има поголем задник.– Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата.– Не е тоа ништо, вели вториот, мојата не може да помине низ врата од големиот задник, мора низ прозорец да влегува.А третиот вика:-А мојана има …

Повеќе...

Жени на пазар

Си биле три жени и отишле на пазар.Дошле до тезгата со краставици и…– Мене дајте ми прави и дебели!– А за мене исто дебели, може и малку искривени.– А за мене било какви, за салата ми се!- рекла третата.

Повеќе...