Окле си?

Се возат во воз прилепчанец и Босанец. Му здосадило на Босанецот и му вели на прилепчанецот.
Окле си?
И прилепчанецов не одговара.
По некое време Босанецов пак:
Окле си?
Другиов не одговара. И така неколку пати и Босанецов пак:
Окле си?
И на прилепчанецот му пукнал филмот.
Ако сум јас окле, ти ушле си!

Обиди се со

Страшен пајак

Си биле Брус Ли, Чак Норис и Драган Вучиќ се натпреваруваат кој ќе го избрка …