Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Педагог и педофил

Педагог и педофил

Што е разлика меѓу педагог и педофил?
– За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата.

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.