Дома / Вицови / Избор

Избор

Во некоја европска клиника се пораѓале Македонка, Гркиња и црнкиња од Мароко.
Бројчињата на бебињата им ги помешале. Татковците требало да си одберат по едно бебе.
Со ждрепка одлучиле кој прв да бира. Му се паднало на Македонецот и тој го одбрал бебето црнче.
Кога го прашале зошто не избрал од белите бебиња рекол:
– Ризично беше, можеше да ми се падне Гркот.

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …