Дома / Вицови / Расистички / Капацитет

Капацитет

Зошто Рамче дува 40 свеќи на својот 4ти роденден?
– Татко му го тестира да види дали има капацитет за труба.

Обиди се со

Инфлуенсер

Влав инфуелнсер нема гивавеј на инстаграм, туку тејкавеј