Дома / Вицови / Изреки / Одговор

Одговор

Додека да им одговорам на сите на Skype, Gmail, Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Sms, дојде 2015 година.

Обиди се со

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.