Дома / Вицови / Автомобил

Автомобил

Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник.
– Знаете, јас не можам да прифатам толку вреден поклон…
– Добро тогаш да речеме дека сум ви го продал, за 20 евра. Може?
– Па ако е така, тогаш ќе земам 2.

Обиди се со

Инфлуенсер

Влав инфуелнсер нема гивавеј на инстаграм, туку тејкавеј