Задача

Командирот ги собира полицајците и им дава задача:
– Утре, во 11:48 сите да се нацртате на плоштад, оние со дигитални саати: два пендреци, свртено столче и снешко.

Обиди се со

Полицајци

Влагаат двајца полицајци во библиотека. Библиотекарката: – Да не врне надвор?