Дома / Вицови / Полицајски / Љубов на плажа

Љубов на плажа

Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.
– Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!
– Во право си, ај да одиме на плажа.


Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.
– Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!
– Во право си, ај да одиме на плажа.
По неколку минути, на пустата плажа се појавил полицаец.
– Срам да ви е, брзо да сте се облекле. Тоа не се работи на јавно место.
– Извини, другар, ова беше момент на слабост, цела недела не сме се виделе. Знаете и јас сум полицаец и би ми било незгодно да ме казните.
– Во ред, вие сте ми колега и вам ви е простено, ама оваа жена веќе трет пат ја фаќам гола на плажава и сега казната не и гине!

Обиди се со

Полицајци

Влагаат двајца полицајци во библиотека. Библиотекарката: – Да не врне надвор?