Дома / Вицови / Полицајски / Документи

Документи

Полицаец застанува некое типче со БМВ:
– Документите ќе ве молам.
– Ти бе, знаеш ли кој ми е татко?!
– Не знам, за тоа ќе си ја прашаш мајка ти, а мене ќе ми ги дадеш документите.

Обиди се со

Казна

Разговараат двајца пријатели: – Што има ново? – Се оженив за полицајка. – Ооо, честито! …