Дома / Вицови / Навреди / Запознавање

Запознавање

Никогаш нема да го заборавам моментот кога се запознавме, ама ќе продолжам да се обидувам.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …