Дома / Вицови / Навреди / Замрзнати пилиња

Замрзнати пилиња

Толку си глуп што ако ти дадам две замрзнати пилиња едното ќе ти избега.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …