Дома / Вицови / Навреди / Мршојадец

Мршојадец

Не те сметам за мршојадец, те сметам за нешто што мршојадецот би го јадел.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …